Hektisk vecka :S Indonesia Calling !! :D

Den här veckan har varit väldigt hektisk kan man lugnt säga !! Har fått ungefär i genomsnitt 3 1/2 timme sömn varje natt...

Min vecka har ungefär sett ut såhär_
- Art projekt
- IB English Oral ( 20% av mitt slutbetyg)
- Matte, biologi, historia, svenska och TOK läxor
- Basketträning varje dag
- Lunchmöten varje dag.... NHS(national honor society), prom commitee, och Project Cambodia
- Umgåtts med kusin Mathilda!!

Men nu är det över och vi åker om 2 timmar till Indonesien för lite sol och bad :)

Singapore Sling

Jag antar att nu när det har gått en vecka så är det väl dags att skriva lite mer om Singapore... Som jag nämnt tidigare så är Singapore helt otroligt, inte som nått annat man kunnat föreställa sig! Singapore är HELT annorlunda från alla andra ställen jag har varit på i Asien(typ alla som finns) ! Kreed till mathilda för alla fiina bilder :) 

Lördag- Anländer i singapore och åker direkt ner till hamnen där vi träffar massa folk och kollar på båtarna:)


Vi fick VIP kort för att komma ner på bryggan(alla andra fick stå typ 20 m ifrån på land) och vi vart  också inbjudna av en av besättningskillarna, trevliga Gustav, på Ericsson 3 båten att komma ombord och kolla på insidan och också hälsa på besättningen :) Tyvärr fick man inte ta kort på insidan för det va tydligen "top-secret" men vi fick nåra från när vi är på däck...

Ericsson pavilliongen där Ericsson hade en bar där vi efter starten gick på coctail party... 


Utgång på kvällen :) Mathilda insisterade på att jag skulle ha MITTBENA !! HAHAH så här såg vi ut :]




COOLASTE BAREN = CLINIC .... hahha seriöst, allt var inrett med sjukhus thema så för exempel så fanns det inga barstolar utan man satt i rullstolar eller på sjukhusbritsar och så drack man drinkar ut dropp-påsar HHAHA en sån fest ska jag defenetivt ha när jag kommer hem !  


När vi vinkade av besättningen av Ericsson 3 för att dom skulle göra sig redo för starten och vi skulle ut på våran egna Ericsson båt :) 


Båten vi seglade med för att kolla på starten av Volvo ocean race live :) 




Andra ericsson båten, mer en båt för kunderna...


Blåsigt....


STARTEN AV VOLVO OCEAN RACE !!!


Tack och hej :D Nu åker vi till Indonesien !!

AHHH-MAZING SINGAPORE !!

OMG, vilken fantastisk helg vi har haft!! Vi åkte som sagt direkt från att ha hämtat upp Mathilda och Tinna till Singapore där vi checkade in och sedan åkte direkt ner till hamnen. Detta kan verka tråkigt för många men seriöst, om ni var där...! för det första fick vi VIP cards till allting vilket innebar att vi fick gå ombord och gå in i ERICSSON båter och prata med besättningen :D Dom var jätte trevliga och höll på att förbereda för fullt för starten nästa dag... Snacka om avundsjuka blickar man fick när "vanligt" folk inte enns fick komma ner på bryggan utan fick stå 20 meter ifrån och vi fick gå ombord på båtarna... Sen gick jag och Mathilda ut och festade i Singapore, så SJUKT KUL :D Nattlivet i SINGAPORE var förvånansvärt TOPPEN. Det fanns de roligaste barerna (bilder kommer upp senare), och vi vart indragna på en club där vi tog över scenen och dansade 1000 gånger bättre än alla andra, eller hur Mathilda? Här är iallafall en bild från när vi just kom dit... Mer bilder kommer senare när Mathilda kommer hem från sin 2 timmars massage(Jag ville gå men har för mycket läxor som måste göras) och ska ladda upp sina bilder... Hoppas alla har haft en bra helg !!

Volvo Ocean race i Singapore

Detta är jag på söndag :D Jag ska tänka på er där hemma i kylan när jag sitter på relingen i solen seglande i 20 knop ! :]

SINGAPORE :]

Nu snart lämnar vi KL för att hämta up kusin Mathilda och moster Tinna för att sen bege oss till Singapore :] Vi ska dit för se starten av Volvo ocean race(Volvo Ocean Race, tidigare Whitbread Round The World Race, är en kappsegling jorden runt, som arrangerades för första gången 1973-1974, och arrangeras vart fjärde år) och mamma har också fixat så jag kommer få vara PÅ en av segelbåtarna :D Coolt va ?! Vårat program ser ut ungeför såhär: LÖRDAG- Landar i Singapore och kollar runt lite i stan osv--går ner till bryggan där alla båtarna ligger och hälsar på alla seglare och lite annat folk---middag med 18 andra personer--- Sedan ska jag och Mathilda(ÖVERTAGGADE) gå ut och clubba i singapore :D förhoppningsvis med lite segelfolk men jag ska också ringa mina kompisar från UWCSEA(United world collage of south east asia), kommer bli stört kul :D !! SÖNDAG- Vaknar tidigt och åker ner till bryggan för att gå om bord på segelbåtarna och göra sig redo för att SEGLA <3 EXCITED TO THE MAX !!! Detta är jag på söndag(http://seamusc.com/media/gallery/2007/06/16/volvooceanrace.jpg) Självklart åker kameran med så jag ska försöka ta bilder på allt :) Ha det bäst !!

WOAH

Sorry att texterna alltid blir så ihopmosade men det blir så när jag publicerar, vet inte hur jag ska fixa det?! iallafall... Jag är så himla över-exalterad! På lördag så kommer min kära kusin Mathilda och moster Tinna och vi åker direkt till Singapore :) varför kommer jag berätta imorron, orkar inte förklara nu... Men en sak är säker, jag kommer inte ha en tråkig stund när Mathilda är här :) Från Mathilda : -------------- "haha, å får man ta me sej nån till skolan?! fan va kul! haha har typ ingen underdel som går längre än till halva låret ;) eller shorts kanske e ok? :P OM jag vill följa med o clubba?? det e klart!! d e typ det jag gått in för att göra ;);) ja, lördagsutgång är given! :P haha mamma sa förresten att hon såg Jocke på TV! värsta kändisen nu ju! ;) "------------- Och tydligen var pappa på svensk TV... TV4 i söndags... någon annan som såg honom?

kdls

klödks

Tisdag :)

okey, sorry... jag har varit en väldigt dålig bloggare på sistonde! Min ursäkt är helt enkelt emmmm, mitt liv ?! Måndag= första dagen av skolan, Prom committee (där jag är vice president) möte, basketboll träning och sen såklart läxor :S Tisdag= Min "jobbiga" dag i skolan, NHS Möte (National honor society), Basktetboll match( vi vann 76-11 mot Garden international school YAY ) Men imorron ska jag på riktigt ta med mig min camera och ta kort som jag kan posta här senare :) Till then, take care <3

School's calling...

skolan börjar imorron vilket betyder en ny termin av läxor och obligationer som resulterar i stress i massor... Men på den ljusa sidan så resulterar IB programmet i Mont Kiara International School också i nya erfarenheter, kunskaper och möjligheter som många inte ens vågar drömma om! Så visst är jag ganska okej med att komma tillbaka till skolan... Men den här terminen ska jag följa mitt nyårslöfte- inte procastinera och ta mer hand om mig själv så jag inte behöver komma i jobbiga stress-situationer fööör ofta!! Jag antar att kameran får följa med imorron så ni kan få se lite kort på den också :) man ska inte underskatta våra ur-sexiga skoluniformer... dom är jätte snygga...verkligen... God natt !!

Min käraste

Många har också frågat om den nya mobilen :) Så här ser den ut och är för övrigt världens bästa mobil !!

Present från andra sidan jordklotet :]

Jag ska aldrig mer klaga för att jag aldrig får post !! Kolla vad jag fick på posten för en vecka sen :) en kartong från Victoria's Secret ! Den kom från ingen mindre än Bianca i OC, California. Innehållet var inte någon besvikelse.... 7 par underkläder, en fickspegel och en parfym från juicy couture :D Enda problemet är... hur ska man toppa en sån present? :O jag får väl tänka ut nått..

I'm back :]

Hemma igen från fantastiska Bali :) Hade tänkt updatera lite från själva Bali med bilder etc men det blev helt enkelt inte så... Bali Bali Bali... En ö i Indonesien med mer australiensare än asiater, meterhöga vågor och sol :) vi bodde på ett hotel på stranden och där tillbringade vi också mestadelen av dagen. Jag lärde mig också att SURFA :D hahaha Det var skit kul och efter några timmar kunde jag faktiskt stå up och "surfa" meeeed vågorna! STOLT ! Jag ska försöka uploada lite bilder later för nu har jag faktiskt skolarbete att göra :S Skolan börjar i morgon... :S Hopppas alla har haft ett toppen lov !!

BALI <3

Nu om några timmar så bär det av till BALI, Indonesien !! Det blir en beach semester som ska spenderas på stranden


Men jag har också tänkt att lära mig surfa :D





Nu måste jag gå och packa men om 6 timmar så är jag där !! :D


Fiiiint ?!

Efter några desperata försök att göra bloggen fin så ser den ut såhär !! HAHHAH hur fan gör man ?!  för komplicerat för mig.... jag får väl föröka lite mer imorron antar jag :) 

God natt Erica, min enda läsare so far :p

Goodbye 2008

Så när alla andra bloggare sammanfattar sina gångna år så hade jag tänkt sammanfatta mina sista veckor av 2008 :)

PHUKET- December började med en väldigt lyckad resa till phuket med mamma. Det var tänkt som en "relax resa" och det blev det också ! Vi gjorde inte mer än att ligga och slappa på stranden, fåå massage, shoppa och äta... Jag var sedan perfekt utvilad tills plugganded för exams.

LUCIA - Hjalle och saga va med i Luciatåget och dom lussade runt på IKEA, Ericsson kontoret, och massa andra företag som hade hyrt in dom för att lussa.... Visste ni att det bara är i Sverige som vi lussar ?! Jag trodde det va en världs tradition... tydligen inte !!


Saga var LUCIA :D


Visst ser det ut som IKEA i sverige ?! förutom folket dåra som är malayer...

EXAMS- Den 12e december började mina exams, som är som slutprov man har i alla ämnen i slutet av terminen som teztar allt man har lärt sig under terminen. Som ni kanske fattar så involverar det otroligt mycket pluggande och sena nätter men slutresultaten blev faktiskt ganska bra för min del :)
      - Biologi A- (6/7 IB Grade)
      - Historia A+ (7/7 IB Grade)
      - Matte A- (6/7 IB Grade)
     Och resten har vi inte fått reda på en :) 
Slutet av examen firades stort av alla internationella skolor i Heritage road. Den 17e var sista dagen av examen så alla gick ut och firade :) vi mötta folk från ISKL (international school of Kuala Lumpur) och det va en stört rolig kväll ! 

SEVENTEEN- Min födelsedag, också sista dagen av skolan, firades STORT :) inte nog med att hela skolan visste om det för att min kära lärare skrek ut det i aulan när vi hade skolavslutning "EVERYONE, TODAY IS LINNEA'S BIRTHDAY" och inte bara en gång utan säkert 3 gånger..... men sen visste iallafall alla att jag fyllde år :) 
Efter skolan bar det av med familjen till KLCC där vi handlade julklappar och sedan åkte vi till en italiensk restaurang där hela restaurangen sjöng för mig och grattade :) sen efter träffade jag alla mina kompisar i Hartamas innan det bar av in till KL city för lite clubbing :D  Denna gången blev det clubben Aloha där vi hade en oförglömlig kväll :D
   - och inte nog med det... dagen efter hade mamma ordnat lite av en överaskningsfest för mig som vart mycket lyckad och jag fick många fina presenter, TACK för det !!



BAHHAHA   Nick's jealous !!


VIETNAM -  En fantastisk 10 dagars resa till Vietnam :D Först några välförtjänta dagar på paradisön Phu Quoc !




Sedan ett par hektiska dagar i Ho Shi Min City !! Pland annat åkte vi till Cho Chi tunnlarna som är svarstående från Vietnamkriget (eller som Vietnameserna kallar det "the american war")



SHOPPING :D



VIETNAM ASIAN CHAMPIONS :D  crazyness x 1000 !!





Visiting a water village   PRETTY !!





NYÅR -  Stört kul !! har tyvärr inga bilder för jag fick inte plats med en camera i min lilla nya kuvertvästa :) Men det firades först med svenskarna( Maria, marcus, tim, tobias, Gabriella, Daniel osv)  i vårat kondo med blanda annat förkrök och drinking games och sedan åkte vi in till KL där tolvslaget och timmarna efter firades i Le Blanc där massa folk kände sig generösa och bjöd på drinkar :D  Vi dansade också på baren inne på Bar club och fick i belöning drinkar ;)  Sedan vart det lite nattmat och bad i pool hemma hos Brooke innan vi klockan 5.30 stupade i säng !!! GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA !! 
 
En Bild från middagen med alla svenskar


Han höll tal för dom vuxna, SÖT !!


GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA !!

Selamat datang :]

Med inspiration från min kära vän Erica Widen så startar jag nu denna blogg för mina nära och kära(och randoms om dom vill läsa) som vill följa mig I mitt vardagsliv här I Kuala Lumpur, Malaysia! :] Mycket har hänt sedan jag flyttade från Lidingö och mer förväntas jag hända i året 2009 !

På förfrågan så tillägnas detta inlägg till ingen mindre än Erica Widen!! WOAHHH, som sagt min inspiration och vägstjärna i livet, NAT !  Men mucho Love från mig i alla fall och hoppas du förfyller ditt nyårslöfte ;)


Mucho love till alla där hemma <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0