Waiting Here

Här är en av australiensarna som kom och hälsade på i våran skola! Han är så himla begåvad, skriver alla låtar själv och allt... På konserten dom hade i våran skola så dedicerade han låten till hans flickvän som var en av dansarna :) SÖT !  Waiting Here - Liam Cooper :)

"OH WHAT?! OH NINE"

Gårdagen var också alla Senior's sista dag i High School! Det var blandade känslor så man insåg att dom kommer inte vara i skolan längre osv.. Men dom gjorde dagen till oförglömlig genom att bland annat ha vattenkrig i kafeterian, Marchera runt skolan skrikande "OH WHAT?! OH NINE" osv Det var skitkul och med tanke på att jag går på en Amerikans skola så var rekorn inte så över glad... efter vattenkriget så kallade han in alla seniors(!) att komma in på hans kontor HHAHAHHA så jäkla kul !!  Och så var dom alla uppklädda för "Wacky Day" :) 
Jag och Kaitlyn

1 MAJ

OMFG, MAJ REDAN! Helt sjukt... Jag har iallafall haft en fantastisk vecka med ovanligt lite stress(eller så har jag bara vant mig vid stressen)? Jag hade ueförsig 2 prov, 2 debatter, 4 uppsatser, 2 outlines och andra läxor men det kändes som att allt gick bra och då spelar det inte så stor roll :) Jag var också så fantastiskt motiverad den här veckan, vet inte varför men allt flöt på väldigt bra!

Och så klart så var det bare en 4 dagars vecka då vi är lediga idag :) Det gjorde allt mycket lättare också !


RSS 2.0